Jobba hos oss

Vi behöver fler gynekologer!

Vi är ett sammansvetsat gäng som ser fram emot att välkomna dig till vår klinik!
På vår klinik arbetar 25 läkare. Inom kliniken finns specialistkompetens bl.a. inom ultraljud, endokrinologi, dysplasi och fertilitet. Utöver det ger vår stora operationsverksamhet möjlighet att erbjuda patienterna hela vårdkedjan hos oss.

På kliniken kommer du att möta läkarstudenter och ST-läkare inom gynekologi och allmänmedicinen. Det finns stora möjligheter att påverka sina arbetstider och på så sätt möjliggöra t.ex. kombinationen klinik och forskning.

Vi som arbetar här trivs med den platta organisationen som möjliggör snabba kommunikationsvägar och ständigt pågående förbättringsarbete. Vårt mål är att alla som arbetar hos oss ska känna att de är en viktig del av kliniken.

Vi söker dig som trivs att arbeta självständigt men som samtidigt vill fortsätta att utvecklas och vara en del av ett kollegium med stor kompetens. Vi ser särskilt positivt på om du har specialkompetens inom ultraljud, endokrinologi eller vulvasjukdomar.

Spännande? Ring verksamhetschef Ann-Christin Höjdén på telefon 08-120 755 10 eller maila: ann-christin.hojden@cevitacare.se

Du kan också kontakta någon av våra doktorer om hur det är att arbeta hos oss: Anna Almen Christensson eller Nina Sommerfeld nås lättast på mail, de återkopplar till dig på en gång. anna.a.Christensson@cevitacare.se eller nina.sommerfeld@cevitacare.se


Ledande i Norden med korta väntetider
CevitaCare GynStockholm grundades 1998 och är idag den ledande privata kliniken i Norden när det gäller gynekologiska operationer. Här samarbetar spetskompetenser inom ultraljud, endokrinologi, HRT med bioidentiska hormoner, dysplasi, infertilitet och vaginal kirurgi. Vi är verksamma inom SLL Vårdval och kan erbjuda korta väntetider till en god och säker vård, ett omtänksamt bemötande och mycket hög servicegrad.
• 40 000 patientbesök årligen
• 3 300 dagkirurgiska operationer
• 250 operationer i sluten vård
• 25 gynekologer och specialistutbildade sjuksköterskor på våra mottagningar i Läkarvillan och Stadshagsgården på Kungsholmen.
Välkommen till oss!
En vänlig men bestämd hälsning till bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare: Vi månar om att hålla ett starkt patientfokus och avböjer därför direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Just nu söker vi

Specialist ultraljud

Cevita Care GynStockholm är Sveriges största gynekologiska klinik utanför sjukhusen. Vår vision är att förbättra framtidens kvinnovård, helt e...
Läs mer
”Avgörande för mig när jag valde att börja på Cevita Care var de fokuserade arbetsuppgifterna och företagets seriösa inställning till kvalitet i vården och i mötet med patienterna.”
– Bo Anzén, Specialist inom obstetrik och gynekologi