Jobba hos oss

Du måste inte vara på stora sjukhus för att utvecklas som specialistkompetent Gynekolog!

Vi är ett sammansvetsat gäng på Sveriges största privata gynekologverksamhet som ser fram emot att välkomna Dig till oss!

Cevitagruppen består idag av CevitaCare och Considra (Fd Södermalms läkarhus) som tillsammans är Sveriges största privata vårdgivare inom Gynekologi. Här samarbetar ca 40 gynekologer med spetskompetenser inom ultraljud, endokrinologi, HRT, dysplasi, vulvasjukdomar, infertilitet och alla typer av gynekologisk kirurgi. Företaget är Stockholmsbaserat och utför ca 100 000 mottagningsbesök vid 6 mottagningar samt 10000 operationer per år vid S:t Görans och Nacka Sjukhus.

Vårt mål är att alla medarbetare skall känna att de är en viktig del av kliniken och bli respekterade fullt ut för den insats var och en utför.

Du har stora möjligheter att välja ett eller flera profilområden där du kan utvecklas. Erfarna kollegor kan erbjudas eget ansvarsområde.

Du kommer till en effektiv organisation där alla arbetar kliniskt och där administration bara är till för att serva de som har patientkontakt.

Få möten och snabba beslutsvägar. Du kommer att kunna påverka både ditt arbetsinnehåll och dina arbetstider på så sätt att det möjliggör t.ex. kombinationen klinik, förföräldraledighet, och eventuell forskning.

På kliniken kommer du att möta läkarstudenter och ST-läkare inom gynekologi och allmänmedicin.

Vi hoppas att du är intresserad och vill höra mera om dina möjligheter i Cevitagruppen. Annonsen gäller ej rekryteringsbolag.

Maila förutsättningslöst så kan vi berätta mera senast 30/5 till VD Håkan Baehrendtz; hakan.baehrendtz@considra.se


Ledande i Norden med korta väntetider
CevitaCare GynStockholm grundades 1998 och är idag den ledande privata kliniken i Norden när det gäller gynekologiska operationer. Här samarbetar spetskompetenser inom ultraljud, endokrinologi, HRT med bioidentiska hormoner, dysplasi, infertilitet och vaginal kirurgi. Vi är verksamma inom SLL Vårdval och kan erbjuda korta väntetider till en god och säker vård, ett omtänksamt bemötande och mycket hög servicegrad.
Välkommen till oss!
En vänlig men bestämd hälsning till bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare: Vi månar om att hålla ett starkt patientfokus och avböjer därför direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Just nu söker vi

Specialist ultraljud

Cevita Care GynStockholm är Sveriges största gynekologiska klinik utanför sjukhusen. Vår vision är att förbättra framtidens kvinnovård, helt e...
Läs mer
  • 1
  • 2
”Avgörande för mig när jag valde att börja på Cevita Care var de fokuserade arbetsuppgifterna och företagets seriösa inställning till kvalitet i vården och i mötet med patienterna.”
– Bo Anzén, Specialist inom obstetrik och gynekologi