Jobba hos oss

Vi expanderar kraftigt och behöver fler som driver framtidens kvinnovård

Varje dag möter vi kvinnor som känner att vården inte lyssnat tillräckligt på dem, inte förstått deras behov eller gått på djupet för att behandla en förlossningsskada. Sedan många år bedriver Cevita Care därför en mycket fokuserad kvinnovård som tar hänsyn till varje patients unika behov. Vi utvecklar och förbättrar ständigt vården för kvinnor, helt enkelt för att den behöver förbättras. Vår vision gör att vi växer, och vi behöver nu fler kollegor som vill driva framtidens kvinnovård. 

Vi behöver dig som delar och vill driva vår vision.
På Cevita Care blir du en del av ett empatiskt gäng, där vi alla är flexibla och lyhörda för allas behov, och vi bemöter både patienter och varandra med professionalitet, hög service och empati. Vi tror på en platt organisation, där alla har lika förutsättningar och möjligheter att påverka verksamheten. Vi värdesätter stor mångfald, och flerspråkighet är extra meriterande. Klicka på en tjänst för att läsa mer. 
Vill du veta mer om oss och tjänsterna? 
Välkommen att höra av dig till Ann-Christin Höjdén,
verksamhetschef - 08-120 755 10.

Mer om oss:
Ledande i Norden med korta väntetider
CevitaCare GynStockholm grundades 1998 och är idag den ledande privata kliniken i Norden när det gäller gynekologiska operationer. Här samarbetar spetskompetenser inom ultraljud, endokrinologi, HRT med bioidentiska hormoner, dysplasi, infertilitet och vaginal kirurgi. Vi är verksamma inom SLL Vårdval och kan erbjuda korta väntetider till en god och säker vård, ett omtänksamt bemötande och mycket hög servicegrad.
• 40 000 patientbesök årligen
• 3 300 dagkirurgiska operationer
• 250 operationer i sluten vård
• 25 gynekologer och specialistutbildade sjuksköterskor på våra mottagningar i Läkarvillan och Stadshagsgården på Kungsholmen samt Kista.
Välkommen till oss!
En vänlig men bestämd hälsning till bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare: Vi månar om att hålla ett starkt patientfokus och avböjer därför direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Just nu söker vi

Specialist ultraljud

Cevita Care GynStockholm är Sveriges största gynekologiska klinik utanför sjukhusen. Vår vision är att förbättra framtidens kvinnovård, helt e...
Läs mer
”Avgörande för mig när jag valde att börja på Cevita Care var de fokuserade arbetsuppgifterna och företagets seriösa inställning till kvalitet i vården och i mötet med patienterna.”
– Bo Anzén, Specialist inom obstetrik och gynekologi