Jobba hos oss

Alla patienter som kommer till oss ska möta en högkvalitativ upplevelse. Det innebär snabb och professionell vård, ett omtänksamt bemötande och en hög servicegrad. Det ställer höga krav på oss som arbetar på Cevita och därför är vi också noga med vem vi anställer. Vårt personalteam har utmärkt formell kompetens och det är vår uppgift och vårt ansvar som arbetsgivare att ge alla anställda de bästa förutsättningarna att fortsätta utvecklas och trivas hos oss och med varandra. En bra och trivsam arbetsplats för våra anställda är en grundförutsättning för att våra patienter ska få en positiv upplevelse under tiden de besöker oss.

Vi vill att Cevita ska vara ett företag i ständig utveckling. Det kan vi bara vara om vi är duktiga på att ta tillvara på våra anställdas idéer och engagemang. Vi har en platt och prestigelös organisation där alla har stort eget ansvar och där det är enkelt att framföra idéer och synpunkter och att snabbt att få besked på eventuella funderingar eller förslag. För oss är det viktigt att alla anställda kan känna ett engagemang som bidrar till små eller stora och framförallt ständiga förbättringar, oavsett om det är medicinska eller organisatoriska framsteg.

Vi är stora vårdproducenter, på en relativt liten arbetsstyrka. Vi tror att verksamheten är effektivast när alla har möjlighet att fokusera på det som han eller hon är bäst på och trivs med. Därför har vi byggt upp Cevita efter filosofin att maximera den medicinska personalens tid med patienter och att minimera deras administrativa börda.

Vår ambition är att vårt snabbt växande personalteam ska trivas varje dag på arbetet. För att trivas hos oss behöver du vara skicklig i din yrkesroll, flexibel och lyhörd och naturligtvis ska du vara empatiskt och uppskatta mötet med patienten. Tror du att du skulle passa in i vårt företag? Vi erbjuder goda anställningsvillkor med stor flexibilitet vad gäller semesterplanering och arbetstider. Du är varmt välkommen att söka någon av våra lediga tjänster, eller att skicka in en spontanansökan med CV till: arbeta@cevitacare.se
Välkommen till oss!

Just nu söker vi

”Avgörande för mig när jag valde att börja på Cevita Care var de fokuserade arbetsuppgifterna och företagets seriösa inställning till kvalitet i vården och i mötet med patienterna.”
– Bo Anzén, Specialist inom obstetrik och gynekologi