Kom och jobba som undersköterska på GynStockholms operationsavdelning!

Som undersköterska hos oss ingår du i teamet och arbetar på vår operationsavdelning med att hjälpa till på operationssalarna, sköta och vara ansvarig för instrumenthantering, och sterilisering samt materialbeställningar det förekommer även assistans till läkare vid undersökningar.

Hos oss blir du en del av en större vision.
Vi utvecklar och förbättrar ständigt vården för kvinnor, helt enkelt för att den behöver förbättras. Vi är stolta över att ge våra patienter högkvalitativa upplevelser med snabb och professionell vård, omtänksamt bemötande och hög servicegrad. Vi kan erbjuda korta väntetider till en god och säker vård.

Vi är måna om att även vårda dig!
Du är med och utvecklar vården för kvinnor, men din egen personliga utveckling är också viktig. Här blir du en del av ett empatiskt gäng, där vi alla är flexibla och lyhörda för allas behov, och vi bemöter både patienter och varandra med professionalitet, hög service och empati.

Vi söker dig som kan arbeta heltid på dagtid, måndag till fredag.
Välkommen med din ansökan till arbeta@cevitacare.se så snart som möjligt, vi kallar till intervju löpande.

Kontaktperson för tjänsten:
Ann-Christin Höjdén, verksamhetschef 08-120 755 10.

En vänlig men bestämd hälsning till bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare: Vi månar om att hålla ett starkt patientfokus och avböjer därför direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.