Vi samarbetar med

Unikt samarbete mellan Cevita Care GynStockholm, Livio och Mama Mia

Tre av Sveriges ledande privata vårdgivare inom kvinnosjukvård samarbetar för sina patienters bästa. Våra företag har startats och ägs fortfarande av entreprenörer som länge arbetat inom den offentliga vården. Vi drivs alla av kraften och glädjen att kunna forma vården efter våra patienters behov. Tillsammans erbjuder vi kompletta vårdkedjor för de flesta typer av behov inom kvinnosjukvård.

Vårt mål är att samarbetet skall ge snabbare omhändertagande samt minska ned väntetiderna när man behöver byta vårdgivare.
Livio (tidigare IVF Sverige med IVF-klinikerna och Fertilitetscentrum) är den största aktören i Norden inom IVF och fertilitetsbehandlingar. Vår verksamhet sker i privat regi men har även avtal med olika landsting. LIVIO bedriver också det mest omfattande arbetet med forskning och utveckling som gagnar patienterna både idag och i framtiden.
www.livio.se
Mama Mia är Skandinaviens största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Alla som arbetar på Mama Mia har alla lång yrkeserfarenhet och mycket hög specialistkompetens och följer dig från graviditeten och under hela barnets uppväxt. Vården anpassas efter just era individuella önskemål och behov. Varje familj är unik!
www.mamamia.se