Vi expanderar och söker två sjuksköterskor till postoperativa vårdavdelningen

Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete på GynStockholms operation- och vårdavdelning på S:t Görans sjukhusområde. Vi söker dig som vill arbeta postoperativt med omvårdnad och omhändertagande under hela vårdprocessen tillsammans med vårt skickliga operationsteam.

Hos oss blir du en del av en större vision.
Vi utvecklar och förbättrar ständigt vården för kvinnor, helt enkelt för att den behöver förbättras. Vi är stolta över att ge våra patienter högkvalitativa upplevelser med snabb och professionell vård, omtänksamt bemötande och hög servicegrad. Vi kan erbjuda korta väntetider till en god och säker vård.

Vi är måna om att även vårda dig!
Du är med och utvecklar vården för kvinnor, men din egen personliga utveckling är också viktig. Här blir du en del av ett empatiskt gäng, där vi alla är flexibla och lyhörda för allas behov, och vi bemöter både patienter och varandra med professionalitet, hög service och empati. Du arbetar dagtid, måndag till fredag, och hel- och deltid kan diskuteras. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan till arbeta@cevitacare.se så snart som möjligt, vi kallar till intervju löpande.

Kontaktperson för tjänsten är Ann-Christin Höjdén, verksamhetschef  08-120 755 10.

 

En vänlig men bestämd hälsning till bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare: Vi månar om att hålla ett starkt patientfokus och avböjer därför direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.