Allmän gynekologi

Skicklighet och omtanke ger tryggare vård och snabbare tillfrisknande

Välkommen till våra gynekologiska mottagningar i Stockholm. Vår gynekologiska verksamhet omfattar både mottagning och kirurgisk behandling.

Att vara patient hos Cevita Care GynStockholm ska vara en positiv upplevelse – hela vägen från en första kontakt tills att du blir frisk och symptomfri. Vi kombinerar en omfattande yrkesskicklighet hos våra läkare och övrig sjukvårdspersonal, med en genuin omsorg om våra patienter. Våra verksamheter är lätta att få kontakt med och vi ser till att du snabbt få en besökstid hos oss.

Cevita Care GynStockholm har lång erfarenhet av kvinnosjukdomar. Till oss kan du koma både för bedömning och behandling. Detta kan vi hjälpa dig med på Cevita Care GynStockholm:  
Du behöver ingen remiss för att komma till oss. Vi har avtal med Stockholms Läns Landsting och därmed gäller vanlig patientavgift på 400 kr/besök samt frikort. Giltig legitimation skall uppvisas vid besöket.
Kristin, sjuksköterska

Teamet som svarar när du ringer

GynStockholm har sedan starten fokuserat på att ge patienterna snabb och professionell vård, omtänksamt bemötande och hög servicegrad. När du ringer till GynStockholm kan det hända att det är Kristin som svarar. Kristin är sjuksköterska med stor erfarenhet. Och just detta att göra bedömningar via telefon är en av de största utmaningarna med arbetet.


– Det gäller att vara lyhörd – att ge utrymme för den som ringer att berätta. Och att ställa de rätta frågorna.
Det gäller att vara lyhörd – att ge utrymme för den som ringer att berätta. Och att ställa de rätta frågorna..
– Kristina, sjuksköterska