Cevita Care GynStockholm

Under 2018 firade vi 20-årsjubileum i Stockholm. När vi startade 1998 var det 12 månaders väntetid för gynekologiska operationer vid Stockholms kvinnokliniker. Idag utför vi årligen ca 2 000 ingrepp, en mängd som inte kan sväljas av klinikerna.

Förutom en genomtänkt logistik har vi en oerhört kompetent, positiv och samspelt personalgrupp. Många högt kvalificerade gynekologer vill arbeta här, vilket gör att vi kan bredda vår kompetens inom gynekologins hela arbetsfält. Detta har gjort oss till den ledande privata kliniken i Norden när det gäller gynekologiska operationer. Vår bas finns på S:t Görans sjukhusområde.

Vår gynekologiska verksamhet omfattar både mottagning och kirurgisk behandling. Vi gör utredningar och behandlingar av bland annat sjukdomar i livmoder och äggstockar, inkontinens, framfall (prolaps), mensstörningar, smärttillstånd i underlivet, övergångsbesvär, fertilitetsutredning och preventivmedel. Vi arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting.

GynStockholms specialistläkare utför en mängd kirurgiska ingrepp varje år, vilket ger oss stor rutin och skicklighet.
Genom utveckling av skonsam metodik av framfalls- och inkontinensoperationer har vårdtiderna kortats ned och vi har en stor utbildningsverksamhet för svenska och utländska gynekologer.

Cevita Care GynStockholm är ett privatägt vårdföretag, som startades och fortfarande ägs av Docent Folke Flam och Medicine Doktor Steffan Lundberg. Grundandet skedde på uppdrag av S:t Görans sjukhus i Stockholm 1998. Idag är vi en av de största aktörerna i Norden.

Till mottagningarna är alla välkomna, ingen remiss behövs och vanlig patientavgift samt frikort gäller.
Det är en spännande att få arbeta med så många kompetenta medarbetare som brinner för sin yrkesroll. Som aldrig slutar att vara nyfikna och lyhörda, och som alltid ger det där lilla extra för alla människor som kommer till oss. Det är därför vi värnar om att ständigt kvalitetsgranska våra operationer, så att vi kan förbättra vår verksamhet och hela tiden utgå från patientens behov. Det är ett ansvar vi gärna tar, att driva en mer effektiv kvinnosjukvård och inspirera andra i vårt land att utveckla sin.

Välkommen till oss!