Seniora specialister inom gynekologi och obstetrik

Vår verksamhet växer snabbt och vi har ett mycket stort patientunderlag och söker erfarna/seniora specialister inom gynekologi och obstetrik.
Det finns stora möjligheter till flexibel tjänstgöring både vad det gäller arbetstid och plats/klinik. För dig som enbart önskar ha mottagning är även detta av intresse. Vid kliniken på Rosenlund har vi även en barnmorskemottagning för obstetriskt intresserade kollegor.

Välkommen med din ansökan! Vill du ha kontakt med verksamhetschef Ann-Christin Höjdén på telefon 08-120 755 10 eller maila: ann-christin.hojden@cevitacare.se

Du kan också kontakta någon av våra doktorer om hur det är att arbeta hos oss: Anna Almen Christensson eller Nina Sommerfeld nås lättast på mail, de återkopplar till dig på en gång. anna.a.Christensson@cevitacare.se eller nina.sommerfeld@cevitacare.se
Välkommen till oss!
En vänlig men bestämd hälsning till bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare: Vi månar om att hålla ett starkt patientfokus och avböjer därför direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.