Ny mottagning med Sveriges ledande kvinnovård

Vår vision gör att vi växer. Nu öppnar vi en ny mottagning i Stadshagsgården på Kungsholmen. Ett nytt steg på vår resa att ständigt förbättra kvinnovården i Sverige och ge fler kvinnor en vård de har rätt till.

Välkommen till GynStockholm Stadshagsgården

Sedan vi startade CevitaCare 1998 har vi haft en tydlig vision, att ständigt förbättra svensk kvinnovård. Vi var först i Sverige med operationer för alla typer av framfall i lokalbedövning, och genom våra utbildningar har dessa metoder införts vid de flesta sjukhus. Vi uppmärksammade tidigt att vården inte lyssnar på kvinnor när de påtalar problem efter förlossningar. Vi lyssnar. Och vi agerar. Som patient ska du alltid kunna få tag på din läkare, en barnlöshetsutredning ska inte behöva ta ett år och ingen förlossningsskada får någonsin negligeras.

En bredare lokal närvaro på Kungsholmen

Patienter i Stockholm har upptäckt att mindre privata kliniker, som vår egen, svarar upp snabbare mot de nya behoven. Därför är det med glädje som vi öppnat en ny mottagning i hjärtat av Kungsholmen, så att vi kan hjälpa fler kvinnor att få en vård de har rätt till. På GynStockholm Stadshagsgården erbjuder vi högkvalitativ vård inom gynekologi och några kvarter bort finns Läkarvillan, där vi har all ledande kvinnovård som ultraljud, förlossningsskador, utredning av cellförändringar, fertilitetsutredningar och operationer.

Välkommen till Sankt Göransgatan 126!