Vill du arbeta med framtidens ledande kvinnovård?

Nu behöver vi flera nya gynekologer.

Cevita Care GynStockholm bedriver högkvalitativ specialistvård inom gynekologi. Vi utvecklar och förbättrar ständigt vården för kvinnor, helt enkelt för att den behöver förbättras. Varje dag möter vi kvinnor som känner att vården inte lyssnat tillräckligt på dem eller förstått deras behov. Vår vision gör att vi växer – nu söker vi gynekologer till Läkarvillan på S:t Görans sjukhus.

Ledande i Norden med korta väntetider

CevitaCare GynStockholm grundades 1998 och är idag den ledande privata kliniken i Norden när det gäller gynekologiska operationer. Här samarbetar spetskompetenser inom ultraljud, endokrinologi, HRT med bioidentiska hormoner, dysplasi, infertilitet och vaginal kirurgi. Vi är stolta över att kunna erbjuda korta väntetider till en god och säker vård, ett omtänksamt bemötande och mycket hög servicegrad.

  • 40 000 patientbesök årligen
  • 3 300 dagkirurgiska operationer
  • 250 operationer i sluten vård
  • 25 gynekologer och specialistutbildade sjuksköterskor på våra mottagningar i Läkarvillan och Stadshagsgården på Kungsholmen.

Vi välkomnar såväl nyfärdiga specialister som mycket erfarna kollegor.

Som gynekolog hos Cevita Care GynStockholm bedriver du en vård som tar hänsyn till varje kvinnas unika behov. Som person är du flexibel, lyhörd och du bemöter både patienter och medarbetare med värme och empati. Vi är en organisation som värdesätter stor mångfald, och flerspråkighet är extra meriterande. Vi har också ett löpande fokus på hållbarhetsfrågor och patientsäkerhet, och vi ser gärna att du liksom oss brinner för dessa frågor.

Du får mycket goda möjligheter till personlig utveckling

Du är med och utvecklar vården för kvinnor, men din egen personliga utveckling är lika viktig. Om du har något specialintresse kommer du att få ägna dig åt detta. Vi kan erbjuda subspecialisering inom bl a dysplasi, infertilitet och specialiserat ultraljud. Vi är en platt och prestigelös organisation där du som medarbetare ges stort eget ansvar, och du blir en del av ett hjälpsamt team där vi alla är lyhörda för varandras behov. Som arbetsgivare tar vi stort ansvar för att våra medarbetares arbetsmiljö och arbetsförhållanden för att skapa en attraktiv, effektiv och trygg arbetsplats.

Skicka din ansökan till arbeta@cevitacare.se

Vill du veta mer om oss och tjänsterna?
Välkommen att höra av dig till Ann-Christin Höjdén, verksamhetschef  08-120 755 10.