Vill du bli Sveriges bästa kirurg inom gynekologi?

Cevitagruppen söker specialistläkare inom gynekologisk kirurgi

Cevitagruppen är en offentligfinansierad gynekologisk enhet som utför cirka 100.000 patientbesök årligen samt utför cirka 10.000 operationer. Vi är ledande i Sverige inom vaginal kirurgi. Vår logistik gör det möjligt för enskild kirurg att utföra stora volymer och därmed bli en bättre operatör.

Förändringar inom vårdvalet i Stockholm medför att vårt fokus i ännu högre grad än tidigare kommer att ligga inom urogynekologi, hysteroskopi samt laparoskopi.

Vi står inför ett generationsskifte och de erfarna gynekologkirurger som idag leder verksamheten vill vara mentorer för nästa generation. Om du är specialist och vill utvecklas för att kunna arbeta självständigt såväl i operationssalen som med mottagning ska du kontakta oss via

Vi har mottagningar på flera olika ställen i Stockholm, geografiskt sett väl spridda i Stockholm, men all vår operationsverksamhet sker på Cevita Care GynStockholms operationsavdelning på Kungsholmen eller Nacka Sjukhus.

Nyfiken? Ansök idag!
Välkommen med din ansökan! Maila personligt brev och CV till verksamhetschef ann-christin.hojden@cevitacare eller till medicinskt ansvarig folke.flam@cevitacare.se

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!