Vi söker specialistsjuksköterskor som vill utveckla svensk kvinnovård.

Och må bra på jobbet.

Hos oss blir du en del av en större vision.
Vi utvecklar och förbättrar ständigt vården för kvinnor, helt enkelt för att den behöver förbättras. Vi möter varje dag kvinnor som känner att vården inte lyssnat tillräckligt på dem, inte förstått deras behov och prioriterat bort förlossningsskador.

Vi är stolta över att ge våra patienter högkvalitativa upplevelser med snabb och professionell vård, omtänksamt bemötande och hög servicegrad. Vi kan erbjuda korta väntetider till en god och säker vård.

Vi behöver nu anställa sjuksköterskor med specialistkompetens inom anestesi och operation.

En erfaren anestesisjuksköterska till vår gynekologiska operationsavdelning.
En leg. sjuksköterska till vår integrerade postoperativa- och vårdavdelning.

Vi är måna om att även vårda dig!
Du är med och utvecklar vården för kvinnor, men din egen personliga utveckling är också viktig. Här blir du en del av ett empatiskt gäng, där vi alla är flexibla och lyhörda för allas behov, och vi bemöter både patienter och varandra med professionalitet, hög service och empati. Det är därför viktigt att du själv besitter liknande egenskaper. Vi är en verksamhet som värdesätter stor mångfald, och flerspråkighet är extra meriterande. Du arbetar dagtid, måndag till fredag, och hel- och deltid kan diskuteras.

Välkommen med din ansökan till arbeta@cevitacare.se

Kontaktperson för alla tjänster:
Ann-Christin Höjdén,verksamhetschef  08-120 755 10

 

Cevita Care GynStockholm bedriver högkvalitativ kvinnosjukvård i Stockholm på S:t Görans sjukhus och i Kista, och besitter en unik kompetens med subspecialisering inom operation och mottagning. Vår operationsavdelning är integrerad med den postoperativa verksamheten och vi har två operationssalar. Vi är verksamma inom SLL Vårdval och utför ca 50 000 mottagningsbesök och 3000 operationer årligen.

 

– Vi uppmärksammade tidigt att vården inte lyssnar på kvinnor

Oavsett problem med förlossningsskador får många kvinnor stå ut med utlåtanden som “det förstår du väl att underlivet blir förändrat” eller “klimakteriet måste genomlidas”. Många som lider av urinläckage får ingen annan hjälp än skydd. Därför är vi så måna om att driva en förbättring av kvinnovården, och att alla som arbetar hos oss blir en del av vår vision.

Folke Flam, docent och specialist inom gynekologi och obstetrik samt medicinskt ansvarig

 

– Hos oss kommer din empati att betyda allt!
Många patienter är stressade av att inte kunna bli gravida. Inte minst ensamstående kvinnor kan ha en enorm barnlängtan. Det är bara ett exempel på hur viktigt det är för oss att bemöta alla patienter med stor empati. Varje kollega som börjar hos oss har stor medmänsklighet, men deras empati kommer också att utvecklas med tiden.

Rezan Touma, överläkare och specialist inom gynekologi och obstetrik