Vi söker sjuksköterska och undersköterska för mottagningsarbete

Vi utvecklar och förbättrar ständigt vården för kvinnor och söker nu sjuksköterska och undersköterska för mottagningsarbete till Läkarvillan.

Du arbetar dagtid måndag till fredag, hel eller deltid. Du arbetar med mycket patientkontakt i ett varierat arbete med fin teamkänsla. Du kommer att arbeta med visst administrativt arbete, telefonrådgivning och telefonbokning samt delta i patientmöten.

Vi är stolta över att ge våra patienter högkvalitativa upplevelser med snabb och professionell vård, omtänksamt bemötande och hög servicegrad. Vi kan erbjuda korta väntetider till en god och säker vård.

Vi är måna om att även vårda dig!
Du är med och utvecklar vården för kvinnor, men din egen personliga utveckling är också viktig. Här blir du en del av ett empatiskt gäng, där vi alla är flexibla och lyhörda för allas behov

Cevita Care GynStockholm bedriver högkvalitativ kvinnosjukvård i Stockholm på S:t Görans sjukhus och i Kista, och besitter en unik kompetens med subspecialisering inom operation och mottagning. Vår operationsavdelning är integrerad med den postoperativa verksamheten och vi har två operationssalar. Vi är verksamma inom SLL Vårdval och utför ca 50 000 mottagningsbesök och 3000 operationer årligen.

 

Välkommen med din ansökan till arbeta@cevitacare.se

Kontaktperson för alla tjänster:
Ann-Christin Höjdén,verksamhetschef  08-120 755 10