GynStockholm växer med ny menopausmottagning

“Fortfarande tvingas vi gynekologer reda ut missförstånden kring hormonbehandling i samband med klimakteriet. Många kvinnor lever med hälsoproblem som hade kunnat förhindras med behandling i tid”, skriver överläkare Hilde Löfqvist, GynStockholm.

Cevita Care GynStockholm breddar sig! Nu söker vi engagerade gynekologer som vill vara med och bygga upp en ny menopausmottagning.

Vi utvecklar och förbättrar ständigt vården för kvinnor och söker nu gynekologer med särskilt intresse för och kunskaper om klimakteriet och hormoner, i syfte att starta en menopausmottagning.

Hos oss arbetar du i en prestigelös verksamhet, du ges stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Till ditt sätt är du flexibel, lyhörd och bemöter dina patienter med professionalitet såväl som värme och empati. Vi ser fram emot ansökningar från alla med lämplig erfarenhet och kompetens. Vi är en organisation som värdesätter stor mångfald. Flerspråkighet är extra meriterande.

Cevita Care GynStockholm bedriver högkvalitativ kvinnosjukvård i Stockholm vid S:t Görans sjukhus. Vi är 22 gynekologer som tillsammans besitter en unik kompetens med subspecialisering inom operation och mottagning. Vi är verksamma inom SLL Vårdval och utför ca 50 000 mottagningsbesök och 3000 operationer årligen. Vi är stolta över att ge våra patienter trygghet, omtänksamt bemötande och hög service.

Läs Hilde Löfqvists artikel från SvD Debatt från den 16 oktober, SVD-20181016-A004_DEB_1

Artikeln från Dagens Medicin om uppdaterade rekommendationer för att lindra besvär i samband med övergångsåldern.

Kontaktperson:
Ann-Christin Höjdén,verksamhetschef  08-120 755 10
Välkommen med din ansökan till arbeta@cevitacare.se

Cevita Care sköter den här rekryteringen själva.