Vi söker barnmorska/sjuksköterska som vill vara med och bygga upp vår dysplasimottagning

Hos oss blir du en del av en större vision.
Vi utvecklar och förbättrar ständigt vården för kvinnor, helt enkelt för att den behöver förbättras.

Vi är stolta över att ge våra patienter högkvalitativa upplevelser med snabb och professionell vård, omtänksamt bemötande och hög servicegrad. Vi kan erbjuda korta väntetider till en god och säker vård.

Vi söker dig som vill utveckla vår mottagning och bidra till att fler kvinnor behandlas i tid.

GynStockholm är idag en av de större mottagningarna inom vårdval Stockholm som på uppdrag av landstinget utreder och följer upp kvinnor med cellförändringar. Vi arbetar med korta beslutsvägar och samarbeten över klinikgränser för att minska väntetiden för patienterna till utredning och behandling. Förra året behandlades över 1500 kvinnor för cellförändringar på vår mottagning och operationsavdelning.

– Vi arbetar aktivt med att förbättra behandling och uppföljning av kvinnor som drabbats av cellförändring, berättar Anna Almen Christensson överläkare vid kliniken och ansvarig för dysplasimottagningen.

Vi är måna om att även vårda dig!
Du är med och utvecklar vården för kvinnor, men din egen personliga utveckling är också viktig. Här blir du en del av ett empatiskt gäng, där vi alla är flexibla och lyhörda för allas behov, och vi bemöter både patienter och varandra med professionalitet, hög service och empati. Det är därför viktigt att du själv besitter liknande egenskaper.

Du arbetar dagtid, måndag till fredag, och hel- och deltid kan diskuteras.

Välkommen med din ansökan till arbeta@cevitacare.se

Kontaktperson för tjänsten:
Ann-Christin Höjdén,verksamhetschef  08-120 755 10