Undersköterska till vår integrerade postoperativa och vårdavdelning

På Cevita Care GynStockholm förbättrar vi framtidens kvinnovård, helt enkelt för att den behöver förbättras. Tillsammans med våra engagerade medarbetare bedriver du en kvinnovård som tar hänsyn till varje patients unika behov. Det betyder i sin tur att du har stora möjligheter att driva vår vision framåt och påverka utvecklingen av vår verksamhet. Vi är en verksamhet som värdesätter stor mångfald, och flerspråkighet är extra meriterande.

Du blir en del av en större vision
Du kommer att arbeta som undersköterska på vår integrerade postoperativa- och vårdavdelning och tillhöra ett team på 15 medarbetare (gynekologer, operationssjuksköterskor och undersköterskor) där många har arbetat länge. Det är ett välkomnande team som är mån om att alla ska trivas!
Du har erfarenhet inom gynekologi och kirurgi. Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska hos oss är; operationssalsarbete som innebär att man är en del av teamet på operationssalen och vårdavdelningen. Dessutom ingår visst administrativt arbete som till exempel beställning av förråd och tvätt.
I din roll kommer du i hög grad vara med och driva vår vision genom att påverka och utveckla vår verksamhet. Till ditt sätt är du flexibel och lyhörd och du bemöter dina patienter med professionalitet, hög service och empati.

Villkor för tjänsten

  • Hel/deltid måndag till fredag
  • Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månader provanställning

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten, välkommen att höra av dig till Ann-Christin Höjdén, verksamhetschef – 08-120 755 10.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske fortlöpande.
Välkommen med din ansökan till arbeta@cevitacare.se
En vänlig men bestämd hälsning till bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare: Vi månar om att hålla ett starkt patientfokus och avböjer därför direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.