Timanställd nattsjuksköterska till vår integrerade postoperativa och vårdavdelning

På Cevita Care GynStockholm förbättrar vi framtidens kvinnovård, helt enkelt för att den behöver förbättras. Tillsammans med våra engagerade medarbetare bedriver du en kvinnovård som tar hänsyn till varje patients unika behov. Det betyder i sin tur att du har stora möjligheter att driva vår vision framåt och påverka utvecklingen av vår verksamhet. Vi är en verksamhet som värdesätter stor mångfald, och flerspråkighet är extra meriterande.

Du blir en del av en större vision
Du kommer primärt att arbeta som nattsjuksköterska på vår integrerade postoperativa- och vårdavdelning. Till ditt sätt är du flexibel och lyhörd och du bemöter dina patienter med professionalitet, hög service och empati. Du har en förmåga att se helheten inom en trygg kvinnovård och ta självständiga beslut för att ge varje patient maximal omsorg. Du är trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt.

Villkor för tjänsten

  • Tjänsten innebär 32 timmar/veckan med timanställning.
  • Fasta nätter två dagar i veckan.

Välkommen med din ansökan till arbeta@cevitacare.se

Vill du veta mer om tjänsten, välkommen att höra av dig till Ann-Christin Höjdén, verksamhetschef – 08-120 755 10. Intervjuer kan komma att ske löpande. För att hålla en smidig administration tar vi endast emot ansökningar via mail.