Håll inte ut om du inte håller tätt!

Svårt att hålla tätt när du dansar, tränar, hostar, skrattar?

På några minuters behandling kan du bli av med ett urinläckage som kommer vid ökat buktryck. GynStockholm är en av Sveriges främsta mottagningar för att behandla urinläckage. Här utförs nästan en tredjedel av alla ingrepp i hela landet, 900 av drygt 3 000 per år.

9 av 10 blir av med sina besvär

Det som för 20 år sedan krävde en operation med narkos och flera veckors sjukskrivning kan idag behandlas med en enkel metod där urinröret lyfts med ett plastband. Ingreppet sker i lokalbedövning och tar inte mer än sju minuter. Folke Flam, överläkare och medicinskt ansvarig, förklarar det stora värdet med dagens behandling.

–Förut kunde en patient få ligga kvar på sjukhuset i åtta dagar, säger Folke. Idag får de gå hem redan några timmar efter ingreppet, och de flesta kan arbeta dagen efter. 9 av 10 blir av med sina problem. Alla är välkomna att få hjälp

Nya patientlagen ger dig rätt att bli opererad på vilken klinik du vill, var du än bor i Sverige. Det krävs ingen remiss för att komma till GynStockholm, och vanlig patientavgift och frikort gäller. Om du lider av urinläckage vid ökat buktryck, hör av dig för att boka en tid.