Stadshagsgården förstärks med skickliga gynekologer från Kista-mottagningen

GynStockholm Stadshagsgården förstärks med skickliga och omtyckta gynekologer från Kista-mottagningen. Detta innebär att mottagningen i Kista stängs och flyttas till S:t Göransgatan 126 på S:t Görans sjukhusområde.

På GynStockholm Stadshagsgårdens fina mottagning kommer vi förstärka teamet med Radu Vasilcanu och Ricardo Munoz.

Några kvarter bort finns Läkarvillan, tillsammans har vi all ledande kvinnovård samlad på området som ultraljud, förlossningsskador, utredning av cellförändringar, fertilitetsutredningar och närheten till vår operation- och vårdavdelning.

Sedan vi startade CevitaCare 1998 har vi haft en tydlig vision, att ständigt förbättra svensk kvinnovård. Vi var först i Sverige med operationer för alla typer av framfall i lokalbedövning, och genom våra utbildningar har dessa metoder införts vid de flesta sjukhus. Vi uppmärksammade tidigt att vården inte lyssnar på kvinnor när de påtalar problem efter förlossningar. Vi lyssnar. Och vi agerar.

Du når alla våra mottagningar genom att ringa 08-120 755 00. Du är välkommen att ringa på vår telefontid 07.00-15.30 (måndag-fredag) och du får en tid när vi ringer tillbaka.