Gynekologisk kirurg

CevitaCare GynStockholm är Sveriges största gynekologiska klinik utanför sjukhusen. Vår vision är att förbättra framtidens kvinnovård, helt enkelt för att den behöver förbättras. Våra operationer är verksamhetens hjärta, och med en närmast komplett vårdkedja kan vi bedriva en trygg vård som tar hänsyn till varje patients unika behov.

Vi behöver ytterligare en gynekologisk kirurg
CevitaCare är idag den ledande privata kliniken i Norden när det gäller gynekologiska operationer. Varje år utför vi över 3 000 dagkirurgiska operationer och hundratals operationer i sluten vård. Vi söker nu en självständig operatör som stimuleras av att få operera stora volymer. All form av benign kirurgi utförs med tonvikt på vaginala ingrepp. Laparoskopisk skicklighet är meriterande.

I din roll kommer du att utveckla vår vision och ta självständiga beslut för att ge varje patient maximal omsorg. Till ditt sätt är du flexibel och lyhörd och du bemöter såväl patienter som kollegor med professionalitet, hög service och empati. Vi har ett löpande fokus på hållbarhetsfrågor och patientsäkerhet, och vi ser gärna att du liksom vi brinner för dessa frågor.

Villkor för tjänsten

  • Hel eller deltid, dagtid, kan diskuteras.

Välkommen med din ansökan till arbeta@cevitacare.se

Vill du veta mer om tjänsten?
Välkommen att höra av dig till Ann-Christin Höjdén, verksamhetschef, tel. 08-120 755 10 eller till Folke Flam, medicinskt ansvarig tel. 070-484 53 76.

Intervjuer kan komma att ske löpande. För att hålla en smidig administration tar vi endast emot ansökningar via mail.