Chefsjuksköterska som vill driva framtidens kvinnovård

Cevita Care GynStockholm bedriver högkvalitativ specialistvård inom gynekologi. Vi utvecklar och förbättrar ständigt vården för kvinnor, helt enkelt för att den behöver förbättras då vi varje dag möter kvinnor som känner att vården inte lyssnat tillräckligt på dem och inte förstått deras behov.

Vi söker nu en chefsjuksköterska som vill vara med och driva vårt förbättringsarbete framåt.

Hos oss blir du en del av en större vision.
Som chefsjuksköterska kommer du att arbeta på vår kombinerade gynekologiska operation och vårdavdelning. I din roll kommer du i hög grad kunna påverka vår verksamhet och utveckla den. Tillsammans med våra engagerade medarbetare bedriver du en kvinnovård som tar hänsyn till varje patients unika behov. Vi är stolta över att ge våra patienter högkvalitativa upplevelser med snabb och professionell vård, omtänksamt bemötande och hög servicegrad med korta väntetider till en god och säker vård.

Dina primära arbetsuppgifter

 • Du ansvarar tillsammans med medicinskt ledningsansvarig läkare samt verksamhetschef för planering, ledning, samordning, utveckling och uppföljning av verksamheten.
 • Arbetet innebär ett nära samarbete med verksamhetschef genom att bland annat bistå denne i arbetet med personal och kompetensförsörjning.
 • Andra viktiga uppgifter är att stödja enhetens medarbetare, säkerställa att arbetsmetoder och rutiner är kända och efterlevs.
 • Tjänsten omfattar såväl kliniskt som administrativt arbete, dock alltid med våra patienters behov i fokus.
 • Vi har ett löpande fokus på hållbarhetsfrågor och patientsäkerhet, och vi ser gärna att du liksom oss brinner för dessa frågor.

Dina viktigaste kvalifikationer

 • Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 5 år inom yrket och med dokumenterad ledarskapserfarenhet.
 • Tidigare erfarenhet av att genomföra förändrings- och utvecklingsarbete är meriterande.
 • Arbetet förutsätter att du är strukturerad, har en utvecklad samarbetsförmåga, hög initiativförmåga samt är flexibel till din läggning.
 • Du är ambitiös samtidigt som du är prestigelös och har en förmåga att se möjligheter och att entusiasmera din omgivning.
 • Du har lätt för att samarbeta och ett starkt intresse för organisation och ledarskap.

Villkor för tjänsten

 • Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månader provanställning.
 • Hel eller deltid, dagtid, kan diskuteras.

Välkommen med din ansökan till arbeta@cevitacare.se

Vi behöver din ansökan senast den 31/7. Intervjuer kan komma att ske löpande.
För att hålla en smidig administration tar vi endast emot ansökningar via mail.

Mer om oss
Cevita Care GynStockholm bedriver högkvalitativ kvinnosjukvård i Stockholm på S:t Görans sjukhus och i Kista, och besitter en unik kompetens med subspecialisering inom operation och mottagning. Vår operationsavdelning är integrerad med den postoperativa verksamheten och vi har två operationssalar. Vi är verksamma inom SLL Vårdval och utför ca 50 000 mottagningsbesök och 3000 operationer årligen.

En vänlig men bestämd hälsning till bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare:
Vi månar om att hålla ett starkt patientfokus och avböjer därför direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.