Om Cevita Care

Skicklighet och omtanke ger tryggare vård och snabbare tillfrisknande.

Att vara patient hos Cevita Care ska vara en positiv upplevelse – hela vägen från en första kontakt tills att du blir frisk och symptomfri. Vi kombinerar en omfattande yrkesskicklighet hos våra läkare och övrig sjukvårdspersonal, med en genuin omsorg om våra patienter. Våra verksamheter är lätta att få kontakt med och vi ser till att du snabbt får en besökstid hos oss.

På mottagningarna möter du alltid ett varmt och äkta omhändertagande. Vi har förmånen att ha erkänt skickliga och erfarna läkare i våra team.

Cevita Care genomför en stor mängd kirurgiska ingrepp varje år och våra operationsteam har därför mycket värdefull rutin. Det ger våra patienter en trygghet i att den behandling eller det ingrepp som ska genomföras genomförs precist och snabbt, med korta narkostider och ett snabbare tillfrisknande som resultat. Välkommen till oss!

Cevita Care är ett privatägt vårdföretag, som startades och fortfarande ägs av Docent Folke Flam och Medicine Doktor Steffan Lundberg. Grundadet skedde på uppdrag av St. Görans sjukhus i Stockholm för 14 år sedan. Idag har Cevita Care vuxit till att omfatta flertalet mottagningar och tre verksamhetsområde.

Våra patienter kan alltid vara trygga med att de får en kort väntetid och ett optimalt ingrepp.” Steffan Lundberg, grundare Cevita Care.