Välkommen till oss!

  • IMA100091

  • IMA122390

  • IMA108110

  • IMA107578

  • IMA127045

Cevita Care säljer Husläkarna Rimbo – Edsbro

Husläkarna Rimbo-Edsbro förvärvades år 2011 av Cevita Care och har nu sålts till Dr Ahmed Shalabi med tillträde den 30 september 2016.

Försäljningen genomförs då Cevita Care kommer att fokusera på utveckling av sin huvudverksamhet inom kvinnosjukvård.

Dr Shalabi är specialist i allmänmedicin och arbetar sedan många år vid vårdcentralen som en mycket uppskattad läkare av både patienter och personal.

Alla patienter i Rimbo som är i behov av kvinnosjukvård kommer som tidigare kunna få hjälp vid Cevita Cares mottagningar alternativt genom Mama Mias mottagning på vårdcentralen i Rimbo.

– Vi är övertygade om att Dr Shalabi med sin förankring inom primärvård är rätt ägare och kommer att tillsammans med sin personal bedriva en förstklassig primärvård i Rimbo, säger Steffan Lundberg, medicine doktor och en av grundarna av Cevita Care.

Den nuvarande hemsidan gäller till dess att den nya hemsidan är på plats.

 

Husläkarna Rimbo-Edsbro. Hela familjens mottagning.

Vi är en husläkarmottagning med drygt tjugo medarbetare, varav fyra specialister i allmänmedicin. Hit kan du komma med alla typer av åkommor som inte kräver akut sjukhusvård.

Hos oss får du tillgång till en komplett primärvård med allt från distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, laboratorium och barnavårdscentral till kuratorsverksamhet.

I en lugn och trevlig miljö gör vi allt för att ge dig vård av hög kvalitet, bästa, tänkbara service och en hög tillgänglighet. Du hittar oss i centrala Rimbo.

Våra doktorer är Peter Huldt, Per Nordgren, Michael Levay, Ahmed Shalabi, Päivi Seppä samt AT-läkare Menna Shalabi.

Varmt välkomna!

Läs om hela familjens mottagning!


Cevita Care säljer Husläkarna Rimbo-Edsbro

Husläkarna Rimbo-Edsbro förvärvades år 2011 av Cevita Care och har nu sålts till Dr Ahmed Shalabi med tillträde den 30 september 2016. Försäljningen genomförs då Cevita Care kommer att fokusera på utveckling av sin huvudverksamhet inom kvinnosjukvård. Vi hänvisar till www.hlm-rimbo.se Dr Shalabi är specialist i allmänmedicin och arbetar sedan många år vid vårdcentralen som […]

Gynekologiverksamhet i Rimbo flyttar

Från och med september kommer Cevita Cares gynekologiska verksamhet att finnas på mottagningarna på S:t Göran, i Jakobsberg, Kista och Stuvsta. Det innebär att vi inte bedriver gynekologisk verksamhet i Rimbo längre. Alla patienter kommer att bli väl omhändertagna och är varmt välkomna till våra andra mottagningar. Vi kombinerar en omfattande yrkesskicklighet hos våra läkare, […]

Kvinnohälsa

– Det är med glädje som vi tillsammans med Mama Mia återigen kan erbjuda boende i Rimbo med omnejd mödravård. Det gör att vi nu har en fullständig vårdkedja med allt från ungdomsrådgivning, mödravård, gynekologi, samt en barnspecialist som kan erbjuda vård under hela barnets uppväxt, säger Ann-Christin Höjdén, verksamhetschef på Husläkarna Rimbo-Edsbro. Välkommen att […]

På måndag den 4 april öppnar Mama Mia hos oss!

På måndag den 4 april öppnar Mama Mia mödravård hos Husläkarna Rimbo-Edsbro. Från och med måndag kan du ringa och boka tid hos barnmorskan Lotta Wiström på telefonnummer 0728-56 45 40. Nu kan vi på Husläkarna Rimbo-Edsbro erbjuda hela vårdkedjan inom kvinnohälsa – från ungdomsmottagning, under graviditet och tillsammans med vår barnspecialist erbjuda vård under […]

Bästa laboratoriet!

Vi är så glada och stolta över våra duktiga lab-tjejer! För andra året i rad har vi fått utnämningen bästa PNA primärvårdslaboratoriet i Stockholmsregionen! Vi samarbetar med Karolinska universitetslaboratoriet och därmed kan vi se alla utfärdade labremisser.