Välkommen till oss!

Husläkarna Rimbo-Edsbro. Hela familjens mottagning.

Vi är en husläkarmottagning med drygt tjugo medarbetare, varav fyra specialister i allmänmedicin. Hit kan du komma med alla typer av åkommor som inte kräver akut sjukhusvård.

Hos oss får du tillgång till en komplett primärvård med allt från distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, laboratorium och barnavårdscentral, till kuratorsverksamhet och gynekologmottagning.

I en lugn och trevlig miljö gör vi allt för att ge dig vård av hög kvalitet, bästa, tänkbara service och en hög tillgänglighet. Du hittar oss i centrala Rimbo.

Våra doktorer är Peter Huldt, Per Nordgren, Michael Levay, Ahmed Shalabi, Anita Björndahl, Päivi Seppä samt AT-läkare Menna Shalabi.

Varmt välkomna!

Läs om hela familjens mottagning!

.


Nyheter från vårt BVC!

För att öka tillgängligheten för föräldrar som vill komma och väga sina barn utöver sina vanliga besök kommer vi att ha öppen mottagning på torsdagar mellan kl 13-15. Vi börjar torsdagen den 26 maj och fortsätter varje torsdag fram till den 25 augusti. Välkomna hit önskar våra BVC-sköterskor Maria och Anne

AT-läkare

Vi välkomnar Menna Shalabi som nu börjat sin AT-läkartjänst hos oss på Husläkarna Rimbo-Edsbro!

Kvinnohälsa

– Det är med glädje som vi tillsammans med Mama Mia återigen kan erbjuda boende i Rimbo med omnejd mödravård. Det gör att vi nu har en fullständig vårdkedja med allt från ungdomsrådgivning, mödravård, gynekologi, samt en barnspecialist som kan erbjuda vård under hela barnets uppväxt, säger Ann-Christin Höjdén, verksamhetschef på Husläkarna Rimbo-Edsbro. Välkommen att […]

På måndag den 4 april öppnar Mama Mia hos oss!

På måndag den 4 april öppnar Mama Mia mödravård hos Husläkarna Rimbo-Edsbro. Från och med måndag kan du ringa och boka tid hos barnmorskan Lotta Wiström på telefonnummer 0728-56 45 40. Nu kan vi på Husläkarna Rimbo-Edsbro erbjuda hela vårdkedjan inom kvinnohälsa – från ungdomsmottagning, under graviditet och tillsammans med vår barnspecialist erbjuda vård under […]

Bästa laboratoriet!

Vi är så glada och stolta över våra duktiga lab-tjejer! För andra året i rad har vi fått utnämningen bästa PNA primärvårdslaboratoriet i Stockholmsregionen! Vi samarbetar med Karolinska universitetslaboratoriet och därmed kan vi se alla utfärdade labremisser.