Välkommen till oss!

  • IMA100091

  • IMA122390

  • IMA108110

  • IMA107578

  • IMA127045

Husläkarna Rimbo-Edsbro. Hela familjens mottagning.

Vi är en husläkarmottagning med drygt tjugo medarbetare, varav fyra specialister i allmänmedicin. Hit kan du komma med alla typer av åkommor som inte kräver akut sjukhusvård.

Hos oss får du tillgång till en komplett primärvård med allt från distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, laboratorium och barnavårdscentral till kuratorsverksamhet.

I en lugn och trevlig miljö gör vi allt för att ge dig vård av hög kvalitet, bästa, tänkbara service och en hög tillgänglighet. Du hittar oss i centrala Rimbo.

Våra doktorer är Peter Huldt, Per Nordgren, Michael Levay, Ahmed Shalabi, Päivi Seppä samt AT-läkare Menna Shalabi.

Varmt välkomna!

Läs om hela familjens mottagning!


Cevita Care säljer Husläkarna Rimbo/Edsbro

Husläkarna Rimbo-Edsbro förvärvades år 2011 av Cevita Care och har nu sålts till Dr Ahmed Shalabi med tillträde den 30 september 2016. Försäljningen genomförs då Cevita Care kommer att fokusera på utveckling av sin huvudverksamhet inom kvinnosjukvård. Dr Shalabi är specialist i allmänmedicin och arbetar sedan många år vid vårdcentralen som en mycket uppskattad läkare […]

Gynekologiverksamhet i Rimbo flyttar

Från och med september kommer Cevita Cares gynekologiska verksamhet att finnas på mottagningarna på S:t Göran, i Jakobsberg, Kista och Stuvsta. Det innebär att vi inte bedriver gynekologisk verksamhet i Rimbo längre. Alla patienter kommer att bli väl omhändertagna och är varmt välkomna till våra andra mottagningar. Vi kombinerar en omfattande yrkesskicklighet hos våra läkare, […]

Spädbarnsmassage!

Välkommen på spädbarnsmassage med start 7 september kl 10.00 på BVC! Du är varmt välkommen att delta i en kurs i spädbarnsmassage. Vi håller till på BVC och vi ses vid 5 kurstillfällen. Anmäl dig till BVC-sköterska Maria Hammarsten. Ta med en handduk eller filt som ditt barn kan ligga på. Kursen kostar 100 kr och betalas […]

Sjukgymnast flyttar in!

Det är jätteroligt att kunna välkomna sjukgymnast Helen Ingvardsson till oss här på Husläkarna Rimbo-Edsbro! Från och med den 15 augusti tar hon emot patienter. Ingen remiss behövs utan man bokar tiden på tfn: 0175-731 05.

I topp!

SKL, Sveriges kommuner och landsting, gjorde under april en mätning angående telefontillgänglighet och väntetid till att få träffa läkare. Vi är glada och stolta över att vi placerade oss i topp för vårdcentralerna i Norrtälje kommun!