Vår Kistamottagning får nya egna lokaler

Välkommen till vår nya ljusa mottagning med adress Knarrarnäsgatan 13. Lokalerna är bättre anpassade för vår verksamhet och vi har bland annat ett fint väntrum. Vår personal hälsar alla patienter välkomna!

Vi flyttar in i våra egna lokaler den 1a november.

Du når alla GynStockholms mottagningar genom att ringa 08-120 755 00.

Radu Vasilcanu är medicinskt ansvarig på GynStockholms mottagning i Kista. Han poängterar vikten av första upplevelsen. Redan i väntrummet ska nya och återkommande kunder känna att de är i trygga händer.
– Vi behandlar inte patienter, säger Radu, vi tar hand om människor. Det gäller att förstå varje persons behov och att göra det konsekvent. Det är viktigt att leda en person rätt genom hela besöket.

 

 

Comments are closed.