Välkommen till oss

  • Cevita Care är ett privatägt vårdföretag, som startades och fortfarande ägs av Docent Folke Flam och Medicine Doktor Steffan Lundberg. Grundadet skedde på uppdrag av St. Görans sjukhus i Stockholm för 18 år sedan. Idag har Cevita Care vuxit till att omfatta flertalet mottagningar och två verksamhetsområde.
  • Cevita Cares läkare utför en mycket stor mängd kirurgiska ingrepp varje år och de är rutinerade och skickliga. Vana operationsteam kan utföra ingreppet snabbt, med en kortare sövningstid och en minimal blödning som följd. Det ger en piggare patient med ett snabbare tillfrisknande.

Våra patienter kan alltid vara trygga med att de får en kort väntetid och ett optimalt ingrepp.” Steffan Lundberg, grundare Cevita Care.

 

 

 

 

Inga kommentarer än

Kommentera